Verhuur

De Eusebius is  een uitstekende locatie voor uiteenlopende evenementen; van beurzen tot kunstexposities. Van galadiners en personeelsfeesten tot congressen, trouwpartijen, uitvaarten, herdenkingsbijeenkomsten en recepties. Naast de hoge en lichte Kerkzaal telt het gebouw nog een aantal, al even bijzondere ruimtes, die bij een evenement betrokken kunnen worden of apart kunnen worden gehuurd.
De Eusebius biedt een unieke historische entourage voor hedendaagse evenementen en activiteiten van velerlei aard en omvang. Een markante en inspirerende locatie, midden in het centrum van de stad, eenvoudig te herkennen en gemakkelijk te bereiken.

Bekijk hier beeldmateriaal van de Eusebiuskerk als multifunctionele accommodatie.

Kerkzaal
De kerkzaal wordt vooral gebruikt voor omvangrijke evenementen van 150 tot 1250 personen. Te midden van vele cultuurhistorische schatten biedt de Kerkzaal alle hedendaagse faciliteiten die nodig zijn voor een professionele en sfeervolle ontvangst. De zaal kan worden ingericht voor concerten, beurzen, exposities, bedrijfsevenementen, feesten of diners en is ook goed te gebruiken voor bijvoorbeeld examens of sportactiviteiten.In de zomer blijft het kerkgebouw heerlijk koel en ook in de winter is de temperatuur aangenaam dankzij warmtestralers en vloerverwarming. In overleg kan de inrichting van de zaal met onder andere podiumelementen en wandafscheidingen worden afgestemd op de aard van het evenement.

Annakapel en Raadskapel
Aan weerszijen van de torenvoet zijn twee kapellen die tot de oudste bouwgeschiedenis van de Eusebiuskerk behoren (circa 1503). De Annakapel en de Raadskapel bieden met hun imposante gotische ramen en enorme lichtinval sfeervolle mogelijkheden voor diners, recepties en kleine exposities. Ook worden de kapellen vaak in combinatie met de Kerkzaal gebruikt, bijvoorbeeld voor deelsessies tijdens congressen of voor de ontvangst en inschrijving van deelnemers. De Raadskapel is met een hoge glazen wand afgesloten van de rest van het gebouw. Beide zalen zijn voorzien van een verwarmingsinstallatie.

Eusebiuszaal, Martenszaal en Belvedère
Een zeer bijzondere ontvangstmogelijkheid biedt de uit twee verdiepingen bestaande Eusebiuszaal in de toren van de Eusebiuskerk op een hoogte van 30 meter die te bereiken is via de glazen Panoramalift. Deze bijzondere ruimte – met eigen horecavoorzieningen – biedt plaats aan gezelschappen van 20 tot 80 personen en wordt onder andere gebruikt voor zakendiners, vergaderingen en recepties.

Faciliteiten
Het gebouw biedt alle technische faciliteiten voor zowel klein- als grootschalige evenementen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen en er is op diverse locaties krachtstroom beschikbaar. Gebruikers kunnen voor hun evenementen de beschikking krijgen over stoelen, podium-elementen, een mobiele geluidsinstallatie met 2 draadloze microfoons, pilaarspots en afscheidingselementen (pipe and drape). De inrichting van de diverse ruimtes is flexibel en er is een eigen technische dienst aanwezig voor ondersteuning. Er is een professioneel ingerichte satelliet-keuken aanwezig en de catering kan desgewenst door de Eusebiuskerk worden verzorgd.

Hier kunt u meer informatie vinden over de technische gegevens en de plattegrond bekijken.

Bereikbaarheid
De Eusebiuskerk in Arnhem is dankzij zijn zeer centrale ligging uitstekend te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn ruime parkeermogelijkheden voor grote aantallen bezoekers. Het Centraal Station is een kwartier wandelen (1200 meter). Diverse buslijnen stoppen in de nabijheid. Het gebouw is zeer goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.Het centrum van Arnhem biedt ook diverse overnachtingsmogelijkheden. De volgende hotels zijn op loopafstand van de Eusebiuskerk: Hotel Haarhuis, Hotel NH Arnhem Rijnhotel en Holliday Inn Express.

Informatie & reserveren
Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid kunt u bellen met  026-4435068 of mailen naar info@eusebius.nl.