Trouwen

Trouwen in de Eusebius kan in veel verschillende vormen. Het imposante gebouw laat een onuitwisbare indruk achter op de mooiste dag van uw leven. De Eusebius biedt veel mogelijkheden voor huwelijken van maandag tot en met zaterdag. Van een complete dag met huwelijksfeest of de mogelijkheid voor alleen de ceremonie. Voor welke invulling u ook kiest, wij zorgen samen voor een onvergetelijke dag.

  “Ja, Ik wil!” trouwen in de Eusebius

 • Toplocatie in het hart van Arnhem
 • Op loopafstand van het gemeentehuis
 • Mogelijkheden voor 20 tot 1100 personen
 • Panoramalift biedt een unieke beleving voor zowel het bruidspaar als de gasten
 • Aankleding naar de wens van het aanstaande bruidspaar
 • Goede contacten met diverse cateraars
 • Flexibel en hulpvaardig team
 • Moderne faciliteiten met technische ondersteuning
 • Rolstoelvriendelijk

Ruimtes
De laat gotische kerk beschikt over diverse ruimtes die zeer geschikt zijn voor een bruiloft. Alle ruimten zijn los te horen, maar het is ook mogelijk om meerder ruimten in de Eusebius te huren. De zalen in de toren van de Eusebius zijn te bereiken met de panoramalift. De panoramalift in de Eusebius is een unieke beleving voor zowel het bruidspaar als de gasten. Alle verdiepingen in de toren zijn te voorzien van een eigen horeca voorziening.

 • De kerkzaal kan worden ingericht voor een ceremonie, maar ook worden gehuurd voor de gehele huwelijksdag. Door de kerkzaal in te richten of in te delen in verschillende gasten voelt de kerkzaal intiem aan.
 • De kapellen. De Raadskapel is een afsluitbare ruimte. De Annakapel heeft dezelfde oppervlakte, maar is niet afsluitbaar.
 • De Martenszaal is gelegen op de 1e etage van de toren. Deze sfeervolle ruimte bevindt zich rondom de panoramalift.
 • De Eusebiuszaal is gelegen op de 2e en 3e etage van de toren. Deze bijzondere ruimte bevindt zich op twee verdiepingen, waarvan de bovenste per trap bereikbaar is en een melkglas vloer heeft.
 • Op de 7e etage bevindt zich de belvedères. Deze unieke zaal zal zeker indruk maken op het bruidspaar en zijn gasten. De belvedère geeft namelijk een prachtig uitzicht over Arnhem en omgeving, zowel bij dag als nacht.

Bruidstaart & champagne, receptie, diner of feestavond
Wij geloven dat eten en drinken een wezenlijke bijdrage levert aan de beleving van de huwelijksdag en het gevoel van samenzijn versterkt. Van een uitgeserveerd diner tot een heerlijk buffet, van een luxe hapje tot een oosters buffet. Op culinair gebied is bij ons bijna alles mogelijk. Wij werken samen met gerenommeerde cateraars. De wensen van het bruidspaar staan bij ons voorop.

Foto reportage
Wanneer een bruidspaar in de Eusebius trouwt, mogen zij natuurlijk kosteloos een fotoreportage maken op een van de mooie plekken in de Eusebius. Ook de bruidsauto mag bij de Eusebius geparkeerd worden, hier moet echter wel een vergunning voor worden aangevraagd.

Aankleding
De Eusebius biedt ruime mogelijkheden voor de aankleding van de gewenste zaal. Wij beschikken over een groot aantal meubilair en aankleding om de ruimte naar wens in te richten. Ook zijn er mogelijkheden met (kleur) lichteffecten om de juiste sfeer te creëren.

Overnachtingsmogelijkheden
Overnachten kan op loop afstand van de Eusebius. Er zijn diverse hotels die bruidssuites aanbieden, waaronder: Hotel Haarhuis en het NH Rijnhotel. Daarnaast bevind het Holiday Inn hotel zich op 400 meter afstand van de Eusebius.

Bereikbaarheid
De Eusebiuskerk in Arnhem is dankzij zijn zeer centrale ligging uitstekend te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn ruime parkeermogelijkheden voor grote aantallen bezoekers. Het Centraal Station is een kwartier wandelen (1200 meter). Diverse buslijnen stoppen in de nabijheid. Het gebouw is zeer goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

Contact
In een persoonlijk gesprek, laten wij u graag de locatieruimtes zien en vernemen graag van u wat uw wensen zijn. Ons team staat voor kwaliteit en flexibiliteit en spelen in op uw budget. Aan de hand hiervan sturen wij u een vrijblijvende offerte.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 026-4435068 of mailen naar info@eusebius.nl