Doneren

Het behoud van de Eusebiuskerk kost veel geld. Alleen al het reguliere onderhoud vergt 1000 euro per dag! Bovendien is er een ingrijpende restauratie nodig om de kerk voor de komende generaties in stand te kunnen houden.

Donaties zijn dan ook altijd van harte welkom.

Logo ANBIDe Stichting Eusebius Arnhem is een Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Dat betekent dat donateurs van de SEA hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Op de website van de belastingdienst wordt dit verder toegelicht.

Overschrijvingen
Het is mogelijk om zelf geld over te schrijven via IBAN rekeningnummer NL15RABO0167741012 inz. Fondsenwerving, Stichting Eusebius Arnhem.

Makkelijk online doneren via geef.nl
Vanaf heden is het mogelijk om gemakkelijk online geld te doneren via Ideal, een machtiging, Creditcard, Kadobon online, doneer bon, paypal, sofortbanking en 0900-HELPONS. Doneren is mogelijk vanaf € 5 via geef.nl.

Klik op onderstaande afbeelding om online te doneren.

ONLINE DONEREN

Geef.nl
Doneren gaat via de website van de stichting GeefSamen die goede doelen, particulieren en bedrijven in Nederland helpt met geld inzamelen. Geef.nl steunt meer dan 3000 goede doelen. Stichting GeefSamen heeft geen winstoogmerk. Alles gaat op basis van ‘no cure, no pay’ en staat ten dienste van het stimuleren van de filantropie en het inzamelen van geld voor goede doelen.

“Omdat ieder goed doel een steuntje in de rug verdient.

Doneren via social media
Op onze Facebook pagina kunt u ook veilig doneren. Doneren doet u door op de button ❤ Nu doneren te knikken, die u doorverwijst naar Geef.nl.

Doneren aan de deur
Eind 2013 en geheel 2014 zijn we langs de deuren gegaan in Arnhem om de burger te vragen Vriend te worden van de Eusebius. Door Vriend te worden steunt u de Eusebius structureel per maand, kwartaal, halfjaar of jaar, middels een automatische incasso.  Velen zijn al Vriend geworden, maar meer Vrienden zijn altijd welkom! Daarom zijn we in de herfst van 2015 weer met de deurwerving begonnen in zowel  Arnhem Noord als Arnhem Zuid. Wellicht tot binnenkort! Opzeggen is overigens op ieder gewenst moment mogelijk. Wilt u alvast onze Vriendenfolder ontvangen voor meer informatie? Mail dan naar info@eusebius.nl