Bezoek de steiger

Bezoek de steiger

Nu de toren in de steigers staat, biedt dit ook een unieke kans om het gebouw op een heel bijzondere manier te beleven.
Er bestaat de mogelijkheid om, onder deskundige begeleiding, een bezoek te brengen aan de enorme bouwsteiger. Op tientallen meters hoogte staat u oog in oog met bijvoorbeeld  het vele beeldhouwwerk waaraan de kerk rijk is. U ziet de opbouw en architectuur van de toren vanuit een uniek perspectief en u krijgt inzicht in de reden waarom restauratie nodig is.
En uiteraard biedt de steiger een prachtig en bijzonder uitzicht over de stad Arnhem.

U bereikt de steiger via de bouwlift aan de buitenzijde: een oer-degelijke installatie die voortdurend onder controle staat en die gebruikt wordt om tonnen aan bouwmateriaal en vele werklieden naar boven te vervoeren. De steiger-etages (‘steigerslagen’)  zijn afgeschut met veiligheidsnetten en breed genoeg om rustig rond de toren te kunnen wandelen.

Het bezoek aan de steiger van de Eusebius duurt circa anderhalf uur en begint met een eerste uitleg in de directieloods op het bouwterrein waar u ook veiligheidshelmen en veiligheidsschoeisel krijgt aangereikt. De minimale groepsgrootte is tien personen en voor het bezoek vragen wij een vergoeding van € 25 per persoon.

Voor informatie en reserveringen kunt u bellen met tel. 026-4435068
of een mail sturen naar  info@eusebius.nl.

2 thoughts on “Bezoek de steiger

  1. Pingback: Felt Expo in Arnhem - Johan and Willem

Comments are closed.