Beeldmateriaal

Daphnè Du Barry

De kerkzaal leent zich zeer goed voor exposities. Zo hield o.a. kunstnares Dapne Du Barry een expositie van haar werk in 2010.

Fashion Night

Tijdens de juni- modemaand- was de kerkzaal ingericht met catwalk om ontwerpen van diverse designers te laten zien tijdens de Fashion Night.

Laatste drie foto’s door Stanley R vanderhoeven

GamePitCon

De GamePitCon is een event voor iedereen die van manga, Japan en cosplay houdt. In 2015 en 2016 organiseerde Stichting GamePit een event met diverse activiteiten in de Eusebius zoals; karaoke, een tekenhoek, game mogelijkheden en er was een leuke markt. De onderstaande video geeft een impressie van het event.

Introdans 

Op zondag 21 juni 2015 vierde Introdans het IntroDANSfeest in de kerkzaal. Hieronder kunt u de prachte dans in de mystieke omgeving van de Eusebiuskerk zien.

Kerstdiner Dak en Thuislozen

In 2011 was de Eusebius locatie voor 240 daklozen uit Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Deventer genoten van een 5-gangen diner. Na de viering werden kerstpakketten uitgedeeld.

Video van RTV Arnhem

Kerstgala Thomas a Kempis

De Eusebiuskerk is meerdere keren per jaar een locatie voor schoolfeesten. In 2015 maakte o.a. de studenten van het Thomas Kempis college gebruik van de Eusebius als feestlocatie.

De Ondernemer Live

Het business event voor de ondernemer van Arnhem werd in mei 2016 in de Eusebius gehouden. Het event stond in het teken van ontmoeten en contacten op doen.

Paravieuw beurs

Zaterdag 8 en zondag 9 februari 2015 vond de spirituele beurs ‘Paraview’ plaats in de kerkzaal. Medium Liesbeth van Dijk, bekend van het zesde zintuig en zandlezer Frans de Vries- Klaver komen aan het woord in de reportage over de beurs.

NPO Spirit
Op 20 februari 2015 zond NPO Spirit het volgende fragment uit. U kunt de video hier online bekijken.

Pasar Malam

De Aziatische markt van Stichting Stellar stond in de zomer van 2016 in de Eusebius. Met muziek, dans en kraampjes met eten en goederen werd beleefde de bezoekers Azië.

Vlogger Amanda Morina van Uit in Arnhem bezocht Pasar Malam

Samenzang

In december 2015 werd er opnieuw een samenzang georganiseerd. Het bekende Arnhemse Koorgezelschap GOOGzong prachtige liederen zoals Hoor de engelen zingen.

Welkom bij Frozen

In de voorjaarsvakantie van 2016 stond Welkom bij Frozen in de Eusebius. Een show voor kinderen vanaf 6 jaar die fan zijn van Frozen. Samen met de Frozen sterren meezingen en daarna knuffelen en op de foto met Frozen.

Wijvenkraam

Wijvenkraam staat regelmatig in de Eusebius met: vintage, 2nd hand, schoenen, sieraden, zelfgemaakte spullen, drankjes, DJ’s, muziek… Een markt voor alles waar vrouwen geen genoeg van kunnen krijgen. Bekijk de onderstaande filmpjes om een impressie te krijgen van de Wijvenkraam in de Eusebius.